Klíma olcsón Klíma olcsón kapcsolat Klíma katalógusok Klímaszerelés Vásárlási információk Klíma választási tanácsok Klíma akció klimaolcson.hu

A megrendelés folyamata weboldaon keresztül:
Weboldalunkon keresztül kiválasztja az Önnek szükséges klímaberendezést és a megrendelő űrlap kitöltése után leadja megrendelését. Szakembereink 1 munkanapon belül visszaigazolják a megrendelését, illetve felveszik Önnel telefonon vagy e-mail-on keresztül a kapcsolatot.

  • Amennyiben a megrendelt termék megtalálható raktárkészletünkben, a lekorábban a megrendelést követő napon kerül kiszállításra, de lehetőség van egy későbbi nap megjelölésére is.
  • Abban az esetben, ha a kiválasztott termék nincsen a raktárkészletünkön, de külső raktárunkból, esetleg az európai raktárunkból beszerezhető, szállítási időtől függően 4-5 nap.
  • Néhány termék esetén előfordulhat átmeneti hiány a piacon, ez esetben előjegyzést tudunk biztosítani, amelynek keretében a megrendelt terméket a megrendeléskori áron biztosítjuk abban az időben is, mikor ismét kapható lesz a kérdéses termék.
  • Amennyiben a kiválasztott termékre szállítási bizonytalanság miatt nem tudunk előjegyzést felvenni, helyettesítő terméket ajánlunk hasonló árkategóriában, megegyező technikai paraméterekkel

A megrendelést lehetőség van telefonon is leadni, a 06-70/606-0055 telefonszámon, munkatársaink hétköznapokon reggel 8-este 20 óráig, szombati napokon reggel 9-17 óráig várják hívását.


A klímakészülékek kiszállításával kapcsolatos tudnivalók:

Budapesten és Pest megyében a klimaolcson.hu saját futárja végzi a készülékek kiszállítását. A Pest megyén kívüli kiszállításokat futárcégen keresztül teljesítjük, az ország bármely pontjára, akár 24 órán belül.
Amennyiben a szállítást a klimaolcson.hu saját futárja végzi (Budapest és Pest megye), a kiszállítást előre egyeztetett időpontban végezzük, reggel 7-este 21 óráig, hétköznapokon és hétvégén egyaránt. Így lehetőség van munkaidőn kívüli kiszállításra, ezért Önnek nem kell szabadságot kivennie, és egész nap a futárt várni, a klimaolcson.hu alkalmazkodik az Ön időbeosztásához.
Ha a kiszállítást futárcégen keresztül teljesítjük (Pest megyén kívüli megrendelések esetén) a szállításra minden hétköznap reggel 8-délután 16 óráig van lehetőség. Lehetőség van szombati kiszállítást kérni 2000 Forint felár ellenében.
A megrendelt készüléket szállításkor, a garanciajegy, a magyar nyelvű használati útmutató és a számla kézhezvétele után készpénzben kell a futárnak kifizetni. Előleget nem kérünk.

A weboldalon feltüntetett akciós árak, minden esetben tartalmazzák az ingyenes országos házhozszállítás költségeit.

A kedvező árak biztosítása végett nem rendelkezünk magas fenntartási költséggel járó üzlethelyiséggel, de természetesen a megrendelt készüléket Budapesten, egyeztetett helyszínen lehetőség van átvenni.
Személyes átvételkor arra kell figyelni, hogy a klímakészülékek kültéri egységét, valamint a mobil klímákat csak állítva lehet szállítani (fektetni, hosszútávon dönteni, szigorúan tilos), ezért a személyautók többségében nem lehetséges a szállításuk.


Garanciális tudnivalók:

Minden általunk forgalmazott készülékhez gyártó (importőr) által kibocsátott garanciajegyet mellékelünk.
A készülék beüzemelésekor (amennyiben nem a klimaolcson.hu helyezi üzembe a készüléket) ne felejtse el a garanciafüzetben lévő beüzemelési jegyzőkönyvet megfelelően kitöltetni a klímaszerelő szakemberrel.
A garancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha zöldkártyával rendelkező klímaszerelő szakember helyezte üzembe a készüléket. A Samsung készülékek esetében a fent említett zöldkártyán kívül, szükség van egy Samsung regisztrációs kártyára is, ennek hiányában a készülékre nem érvényesíthető a garancia.

Klímakészülék telepítés

A split klímák üzembe helyezése, felszerelése minden esetben szakembert igényel.
A kedvező klíma készülék áraink önmagunkban is érvényesek, amennyiben a telepítést saját szakemberrel végezteti el.
Cégünk Budapesten és Pest megyében vállalja az általunk értékesített klímakészülékek telepítését is, részletekért kérem tekintse meg a Klímaszerelés menüpontunkat.

Klíma olcsón. Ingyenes házhozszállítás. 0670/606-0055

Klíma olcsón e-mail Klína olcsón céginformáció